perjantai 25. lokakuuta 2019

Penkit

Pitkään etsin penkkejä jolla korvata sohvat, mersulla olisi ollut jostain AMG:stä makeet tuolit kipillä ja integroidulla turvavyöllä ja kipillä mutta olisi ollut koko sisusta paneleineen 3k€ plus lahti 1,5k€ niin jäi tilaamatta.

Entisen työkaverin kautta BMW foorumilta löytyi sitten M3 penkit ilman paneleita hallille Rovaniemeltä toimitettuna  ja heti koe istuttuna levydeltään ja korkeudeltaan passelit. Samalla kun korjaa ruostevaurioita pitää hitsata kiinnityskohdat kuntoon.

Vaativat pesun ja öljyämisen joka pitää tehdä ajan kanssa. Muuten penkeissä säätöjä tarpeeksi ja vaikka sähköpenkit olisi ollut kivat niin nyt säästyi painossa muutama kilo ja kesäautohan tuo on ja ei hirveästi penkin asentoja muuteta.

Aluksi tulee lanneturvavyöt mutta pitää tehdä 4-piste vöille kiinnitys takapenkin ja selkänojan väliin.



Takapenkit hieman kapeammat ja täytyy katsoa mitenkä noita joutuu säätämään. Keskeltä kahtia ja levennys tai reunoihin sitten tuollaiset verhoillut peittopalat raoille jos jää. Mittausten mukaan hieman kapeammat kuin alkuperäiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Penkit Pitkään etsin penkkejä jolla korvata sohvat, mersulla olisi ollut jostain AMG:stä makeet tuolit kipillä ja integroidulla turvavyöll...